fbpx

Noa

Team High School

Wie is Noa?

Hi! Ik ben Noa, een enthousiaste reiziger en recentelijk toegetreden tot het High School team bij Travel Active.

Als jonge meid deel ik graag mijn passie voor reizen en het ontdekken van verschillende culturen. Na mijn opleiding Travel & Hospitality Management wist ik zeker dat ik van mijn passie mijn beroep wilde maken.

In 2017, op 16-jarige leeftijd, heb ik de sprong gewaagd en ben ik alleen vanuit Nederland vertrokken voor een High School jaar in het prachtige Idaho, Amerika. Die ervaring was niet alleen spannend maar ook leven veranderend. Ik heb genoten van alle kansen die op mijn pad kwamen en het heeft me positief gevormd. Tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds contact met mijn gastgezin.

Deze onvergetelijke ervaring heeft me aangemoedigd om anderen dezelfde kans te gunnen. Daarom ben ik nu onderdeel van het Travel Active team. Ik wil mijn liefde voor reizen en culturele ervaringen delen en andere studenten aanmoedigen om de wereld te ontdekken.

Mijn verlangen naar avontuur is nog lang niet gestild. Een terugkeer naar Amerika staat bovenaan mijn lijstje, maar ik droom er ook van om Zuid-Amerika te verkennen. Ik ben altijd klaar voor een nieuw avontuur en sta te popelen om nog meer bestemmingen van mijn bucketlist af te strepen.

“My goal is to run out of pages in my passport.”

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

35 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.